Logo Universiteit Leiden.

nl en

Zaterdag 28 september

Iedereen die houdt van (hard)lopen en graag rent voor het goede doel, kan meedoen aan de Leiden Science Run. Doe samen met je vrienden, collega’s of huisgenoten mee aan deze hardloopestafette van 4,44 kilometer op het Bio Science Park in Leiden/Oegstgeest. De Universiteit Leiden organiseert deze sponsorwedstrijd voor het UAF in samenwerking met het Universitair Sportcentrum en hardloopvereniging Currimus.

 

De wedstrijd wordt in estafettevorm gelopen (een team bestaat uit 4 personen, hiervan loopt elk teamlid 4,44 kilometer). Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het UAF (Stichting voor vluchtelingstudenten). Elk team draagt bij aan het goede doel met het inschrijfgeld van 25 euro en door familie, vrienden en collega’s te vragen hen te sponsoren.

In 2019 bestaat de Universiteit Leiden 444 jaar. Deze bijzondere leeftijd vraagt om een bijzondere viering. Daarom hebben we de afstand van deze editie aangepast naar 4,44 km in plaats van 5 km.

Je start en finisht bij de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen (Einsteinweg 55), bij het Gorlaeus collegezalengebouw. Het parcours is 4,44 kilometer lang en gaat over het Bio Science Park Leiden en Oegstgeest. De wedstrijd begint om 12:00 uur. Rond 15:00 is de prijsuitreiking.

Aftermovie 2018

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie