Universiteit Leiden

nl en

Doe mee met de Leiden Science Run en help vluchtelingen

Hou je van (hard)lopen of ren je graag voor een goed doel? Doe dan mee met de Leiden Science Run op 29 september! Vorm een team samen met je vrienden, collega’s of huisgenoten voor deze hardloopestafette van 5 km op het Bio Science Park in Leiden en Oegstgeest. De Universiteit Leiden organiseert deze sponsorwedstrijd voor het UAF in samenwerking met het Universitair Sportcentrum en hardloopvereniging Currimus.

Estafette

Je loopt de wedstrijd in estafettevorm: een team bestaat uit 4 personen, hiervan loopt elke deelnemer 5 km. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het UAF, een stichting voor vluchtelingstudenten. Elk team draagt bij aan het goede doel met het inschrijfgeld van 20 euro en door familie, vrienden en collega’s te vragen hen te sponsoren.

Je start en finisht bij de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen. Het parcours is 5 km lang en gaat over het Bio Science Park in Leiden en Oegstgeest.

Aftermovie Leiden Science Run 2017

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Vluchteling Lesage Munyemana over Leiden Science Run

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.