Universiteit Leiden

nl en

Gezondheidspsychologen winnen conferentieprijs en posterpresentatie

Twee Leidse gezondheidspsychologen onderscheidden zich tijdens de 76e American Psychosomatic Society (APS) conferentie in Louisville, Kentucky van 7-10 maart. Aleksandrina Skvortsova kreeg één van de 'APS Scholar Awards'. Stefanie Meeuwis mocht haar poster presenteren tijdens een speciale sessie.

  • Aleksandrina Skvortsova heeft één van de 'APS Scholar Awards' toegekend gekregen. Zij ontving deze prijs voor haar ingediende abstract, die zij vervolgens mocht presenteren. De titel: 'Conditioning of the neuroendocrine system: Learned oxytocin responses'.
  • Stefanie Meeuwis mocht haar poster presenteren in de APS Citation Postersessie voor 'best conference abstracts'. Ze presenteerde haar poster 'Can placebo effects be learned for itch?'.
Aleksandrina Skvortsova en Stefanie Meeuwis
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.