Universiteit Leiden

nl en

Verplicht in- en uitschrijven voor studieactiviteiten

Inschrijven en uitschrijven voor studieactiviteiten is verplicht. Per 1 februari 2018 zijn de regels voor de bacheloropleidingen Natuurkunde en Sterrenkunde aangescherpt en zijn er consequenties wanneer je je niet tijdig in- en/of uitschrijft. Dit geldt voor alle studieactiviteiten, waaronder tentamens, hertentamens, practica en onderzoeksprojecten. Meer informatie, procedures en het Tentamenprotocol Natuurkunde & Sterrenkunde 2017-2018 vind je op het tabblad van de opleiding op deze studentenwebsite onder Administratie > In- en uitschrijven

> Inschrijven voor vakken en tentamens VIA de volgende link

In- en uitschrijven > Inschrijven voor vakken en tentamens.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.