Universiteit Leiden

nl en

Online publicatie van catalogus muntencollectie van het Instituut

Op 26 februari 2018 was het precies 25 jaar geleden dat de muntencollectie van Mr. B. Kolff door zijn erfgenamen werd overhandigd aan de Stichting Het Leidsch Papyrologisch Instituut, eerst als bruikleen, die later is omgezet in een schenking.

Om dit jubileum te vieren, is een PDF-versie van de publicatie van A. Verhoogt et al., Propaganda in de Portemonnee. Catalogus en Inleiding tot ‘De verzameling Mr. B. Kolff’: biljoen tetradrachmen en bronzen munten uit Romeins Egypte (Uitgaven vanwege de Stichting “Het Leidsch Papyrologisch Instituut” 20, Leiden, 2000) vrij toegankelijk gemaakt online op https://openaccess.leidenuniv.nl/handle/1887/59494.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.