Universiteit Leiden

nl en

Bart Verkuil meet gezonde spanning bij Wendy van Dijk

Bart Verkuil heeft de hartactiviteit van Wendy van Dijk gemeten voorafgaand en tijdens het presenteren van The Voice of Holland. Bij de RTL Nationale Gezondheidstest op donderdag 8 februari laat hij de resultaten zien.

Bart met Wendy RTL Gezondheidstest afl. 1

De redactie van The Voice of Holland vroeg zich af of Wendy's hartactiviteit signalen zou geven dat ze erg gespannen was. Wendy gaf van tevoren zelf al aan dat ze geen zenuwen zou hebben voor de camera. Voor de resultaten moet je kijken naar het fragment van Bart met Wendy van de RTL Gezondheidstest afl. 1

Bart Verkuil: 'Wat het voor mij erg leuk maakt is dat het ook weer aangeeft hoe leuk het is om data op N=1 niveau te blijven bestuderen! Overigens hebben we ook de moeder van één van de kandidaten een hartslagmeter om gedaan, omdat ik dacht die meer stress zou hebben. Maar dat heeft de uitzending niet gehaald.'