Universiteit Leiden

nl en

Anna Latour wint tweede prijs bij KNVI Scriptieprijs voor Informatica

De Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI) reikt Scriptieprijzen voor Informatica en Informatiekunde uit

Op 27 november ontvangt Anna Latour een tweede prijs van 1.000 Euro voor haar afstudeerscriptie tijdens de prijsuitreiking van de KNVI Scriptieprijs voor Informatica en Informatiekunde bij de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen (KHMW) te Haarlem.

Voor haar afstudeerscriptie 'Incremental algorithms for solving stochastic constraint optimisation problems with probabilistic logic programming' onderzocht Latour of er een efficiëntere manier was om mogelijke scenario’s en strategieën door te rekenen. Latour deed haar onderzoek aan de KU Leuven.  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.