Universiteit Leiden

nl en

Winnaars Wetenschapscongres 2017

Milou Pauli, Mara Heijmen en Daleen Bakker hebben met hun profielwerkstukpresentaties het elfde Wetenschapscongres voor vwo gewonnen.

Woensdag 7 juni werd de wisselbeker voor de natuurprofielen uitgereikt aan Milou Pauli en Mara Heijmen van SG Huizermaat in Huizen voor hun presentatie Een knuffel voor vertrouwen. Daleen Bakker nam de beker voor de maatschappijprofielen mee naar het Develstein College in Zwijndrecht na haar profielwerkstukpresentatie Het klimaat van het beloofde land.

Divers programma

De deelnemers aan het Wetenschapscongres volgden naast deze onderzoekspresentaties een keynote speech van Jos van den Broek waarin hij verschillende aspecten van de wetenschap vanuit een persoonlijk oogpunt behandelde. Aansluitend volgden de deelnemers diverse workshops over het doen van onderzoek, het gebruik van bronnen en het schrijven van een profielwerkstuk.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.