Universiteit Leiden

nl en

Janet van de Bunt spreekt over rampenfonds in Groningen

Janet van de Bunt heeft op woensdag 19 april 2017 op de Rijksunversiteit Groningen een lezing gegeven met als titel: 'Een rampenfonds voor de mijnbouwschade in Groningen.'

Janet van de Bunt aan het woord

Gaswinningscongres: Versterken en vergoeden binnen het bevingsgebied

Van de Bunt gaf eerder in een opiniestuk in de Volkskrant aan voorstander te zijn van een door de NAM en de Staat gefinancieerd rampenfonds, dat de schade die de Groningers hebben geleden ruimhartig vergoedt. Op het Gaswinningscongres in Groningen, georganiseerd door de Rijksunversiteit Groningen, nam Van de Bunt onder meer deel aan een paneldebat waar ook Hans Alders, de Nationaal Coƶrdinator Groningen, aan deelnam.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.