Universiteit Leiden

nl en

Bezoek de Humanities Campus tentoonstelling

Ben jij benieuwd naar het verleden, het heden en de toekomst van het Witte Singel-Doelencomplex (WSD)? Kom dan naar de Humanities Campus tentoonstelling. Er is ook aandacht voor recente ontwikkelingen: de tentoonstelling laat zien hoe de ontwerpers van de Humanities Campus de ruimtelijke en functionele mogelijkheden van dit gebied hebben onderzocht.

Humanities Campus
Humanities Campus

Guided tour

Bezoek de tentoonstelling op de 1e verdieping van het Lipsius, in de gang naast de werkkamers van IFZ en OSZ (ter hoogte van 1.31-1.38), of doe mee aan de guided tour waar je de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen en meer te leren over de achtergrond van het project en de tot nu toe gemaakte afwegingen.

De tentoonstelling is geopend tijdens kantooruren. Meld je aan via dit formulier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.