Universiteit Leiden

nl en

Andrea Evers over Vici-onderzoek naar onverklaarbare pijn

De Leidse gezondheidspsycholoog Andrea Evers vertelt in Trouw en bij Science 071 over haar onderzoek naar onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten en het effect van nocebo's, het omgekeerde van placebo's.

Andrea Evers in de media

Dagblad Trouw

Onverklaarbare pijn is een groot probleem voor veel Nederlanders. Ongrijpbaar, maar een oplossing komt dichterbij met onderzoek in Leiden. Lees het interview:  
ls de pijn onverklaarbaar is, wat is er dan tegen te doen?

Radio Sleutelstad - Science071

Wat als je pijn hebt zonder verklaarbare reden en de dokter het ook niet weet. Dit soort onverklaarbare pijn komt bij steeds meer mensen voor, en wetenschappers zijn hard op zoek naar de oorzaken en oplossingen. Luister naar het interview:
Over onverklaarbare pijn

Eerste wereldcongres over placebostudies

Van 2-4 april 2017 komen ruim 30 internationale experts in placebo- en nocebo-onderzoek naar de Stadsgehoorzaal in Leiden. Andrea Evers organiseert daar de First official SIPS conference on placebo studies

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.