Universiteit Leiden

nl en

Common Market Law Review Prijs voor Jonge Academici 2017

De redactie van het Common Market Law Review verwelkomt inzendingen voor de 2017 prijs over een onderwerp dat verband houdt met "Mutual Trust in EU law".

Het maximum aantal woorden is 10.000, inclusief voetnoten. Inzendingen dienen uiterlijk op 15 september 2017 naar Alison McDonnell te worden gestuurd. Vermeld dat dit een inzending voor de prijs is en leg uit op welke grond u tot de categorie van jonge wetenschappers behoort. Om in aanmerking te komen als een jonge academicus moeten auteurs in beginsel 30 jaar of jonger zijn. Oudere auteurs komen in aanmerking als zij minder dan 3 jaar geleden hun promotie hebben afgerond.

Meer informatie kunt u vinden op de Engelstalige website vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.