Universiteit Leiden

nl en

Publicatie over videogames en archeologie dankzij Kickstarter

VALUE (Videogames and Archaeology at Leiden UnivErsity) publiceert een nummer over het snijvlak tussen archeologie, erfgoed en videospellen. In dit nummer komen wetenschappers en game designers samen om te laten zien hoe deze beroepsgroepen samen kunnen werken.

Over het tijdschrift

VALUE is een onderzoeksgroep die begin 2015 begon op initiatief van medewerkers van de Faculteit Archeologie. VALUE publiceert nu een nummer van The Interactive Past met 12 hoofdstukken met papers uit de Interactive Pasts conferentie, die afgelopen lente op de faculteit is gehouden. Dit open access book is gecrowdfund met behulp van Kickstarter.

Voor meer informatie zie The Interactive Past at Sidestone Press.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.