Universiteit Leiden

nl en

Nieuwe vakken Buddhist Studies door dr. Helmut Tauscher

Per het lentesemester van 2017 worden er twee vakken aangeboden door de Numata gasthoogleraar Buddhist Studies, dr. Helmut Tauscher. Een hiervan is georiënteerd op BA-niveau, en de ander op MA-niveau. De vakken zijn algemeen toegankelijk.

Studenten die studiepunten voor de vakken willen krijgen (5 EC in beide gevallen), dienen zich in te schrijven op uSis. De deadline voor inschrijven is 13 februari 2017. Indien je alleen de colleges bij wilt wonen, is inschrijven niet noodzakelijk, en kun je gewoon naar de colleges komen. Neem contact op met prof. dr. J.A. Silk voor meer informatie. Zie het Engelstalige bericht voor meer informatie over de vakken.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.