Universiteit Leiden

nl en

Moritz Jesse spreekt op Nordic Migration Conference in Oslo

Dr. Moritz Jesse, universitair hoofddocent Europees Recht, sprak op de Nordic Migration Research Conference, die in augustus in Oslo plaatsvond.

Moritz Jesses presentatie had de titel “Implicit Exclusion in EU Migration Law – How the law helps those who separate ‘them’ from ‘us’”en was onderdeel van een symposium over het beleid van integratie en uitsluiting van onderdanen van derde landen in de EU.

Het onderliggende onderzoek is deel van Jesses VENI-onderzoeksproject dat nog tot december 2017 doorloopt. De Nordic Migration Research Conference is een tweejaarlijks evenement dat bedoeld is om wetenschappers uit verschillende disciplines samen te brengen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.