Universiteit Leiden

nl en

Anna Wallerman wint 2015 Common Market Law Review Prijs voor Jonge Academici

Tijdens de 55ste Leiden-Londen bijeenkomst, gehouden op 25 juni 2016 in Leiden, heeft de redactie van de Common Market Law Review de 2015 Common Market Law Review Prijs voor Jonge Academici uitgereikt aan Dr Anna Wallerman voor haar artikel “Towards an EU law doctrine on the exercise of discretion in national courts?”, dat inmiddels is gepubliceerd in de Review.

Inzendingen Common Market Law Review Prijs voor Jonge Academici 2016

Anna Wallerman
 

De redactie van het Common Market Law Review verwelkomt inzendingen voor de 2016 prijs over een onderwerp dat verband houdt met "het recht van de Europese Unie in het digitale tijdperk". Het maximum aantal woorden is 10.000, inclusief voetnoten. Inzendingen dienen uiterlijk op 15 september 2016 naar Alison McDonnell te worden gestuurd. Vermeld dat dit een inzending voor de prijs is en leg uit op welke grond u tot de categorie van jonge wetenschappers behoort. Om in aanmerking te komen als een jonge academicus moeten auteurs in beginsel 30 jaar of jonger zijn. Oudere auteurs komen in aanmerking als zij minder dan 3 jaar geleden hun promotie hebben afgerond.

Meer informatie is beschikbaar op http://www.kluwerlawonline.com/toc.php?pubcode=cola.

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.