Universiteit Leiden

nl en

Pieter van Cleynenbreugel en Maarten Aalbers namen deel aan EU - recht conferentie aan de Universade Católica Porto

Op 18 maart 2016 presenteerden Pieter van Cleynenbreugel en Maarten Aalbers recente ontwikkelingen in het Unierecht tijdens het Internationale Colloquium “EU Law: Union Developments and Actions”.

Pieter van Cleynenbreugel zette nieuwe uitdagingen op het gebied van het vrij verkeer van kapitaal en het privatiseren van ondernemingen uiteen. Maarten Aalbers besprak de recente ontwikkelingen op het gebied van staatssteun en diensten van algemeen economisch belang. Tijdens de aansluitende conferentie” State Aid: A New Approach”  presenteerde Pieter van Cleynenbreugel op 19 maart een overzicht van uitdagingen en mogelijkheden voor nationale rechters ten aanzien van  het terugvorderen van onrechtmatige staatssteun.

Programma International Colloquium
Programma Internationale Conferentie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.