Universiteit Leiden

nl en

Wim Jiskoot benoemd in Thomson-Reuters lijst van meest geciteerde wetenschappers

De wetenschappers die behoren tot de top 1% meest geciteerde papers worden verzameld in de Thomson-Reuters lijst. Wim Jiskoot is één van de drie Nederlandse wetenschappers op deze lijst binnen het vakgebied van Farmacologie en Toxicologie, en is daarmee een van de vier Leidse wetenschappers die voorkomen op de lijst.

De lijst van Thomson-Reuters brengt wereldwijd wetenschappers binnen 21 disciplines in kaart die het meest geciteerd worden door hun vakgenoten. De lijst verwerkt alle feedback die is ontvangen tussen 8 September en 1 December 2015.

Wereldwijd worden ongeveer drieduizend wetenschappers erkend als 'Veelvuldig-geciteerde publicaties' doordat hun publicaties voldoen aan de voorwaarden van de 'Essential Science Indicatoren'. Ze behoren hiermee tot de top 1% van de meest-geciteerden in hun vakgebied en publicatiejaar, en verdienen hiermee een uitzonderlijke stempel van impact. 

'Ik beschouw dit als een bijzondere erkenning voor de impact van het onderzoek van het LACDR in het algemeen (farmacologie en toxicologie) en in het bijzonder voor de aandacht aan de specialisatie waar ik zelf in werk van eiwit-formulering en vaccin-afgifte' aldus professor Jiskoot.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.