Universiteit Leiden

nl en

Wegens succes geprolongeerd: MOOC over federalisme in Afrika

'Federalism & Decentralisation: Evaluating Africa's Track Record', Jan Erks open online cursus is weer van start gegaan. Na een zeer succesvolle première afgelopen zomer biedt Coursera de cursus nu on-demand aan, met een flexibel rooster.

Erk, als politicoloog verbonden aan het Instituut Politieke Wetenschap (Universiteit Leiden), behandelt tal van intrigerende vragen met zijn cursisten. Wat zijn de achterliggende ideeën van de concepten federalisme en decentralisatie? Bevorderen deze bestuursvormen democratie en diversiteit—in theorie en in de Afrikaanse praktijk?

Meer weten?

Een uitgebreide cursusbeschrijving en praktische informatie vindt u op de Coursera website: https://www.coursera.org/learn/decentralization-africa.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.