Universiteit Leiden

nl en

Mili Gabrovšek wint Onderwijsprijs 2015

Docent Engels Mili Gabrovšek heeft op de opening van het academisch jaar de Onderwijsprijs in ontvangst mogen nemen. De jury was erg te spreken over Gabrovšeks enthousiasme en positieve instelling. Elk jaar wordt de Onderwijsprijs uitgereikt aan de meest inspirerende docent van de faculteit.

Een geroemde docent

Gabrovšek werd genomineerd door de Albion Association, de studievereniging van Engels. Ze noemden haar actieve betrokkenheid bij de studievereniging en haar vermogen om cursusmateriaal relevant te maken voor studenten van nu als redenen voor haar nominatie. 

Als onderdeel van het selectieproces bezocht de jury een van Gabrovšeks Language Acquisition colleges. Achteraf zeiden ze verrast te zijn door haar vermogen tot het enthousiasmeren van studenten en dat het – zelfs voor buitenstaanders – moeilijk was om niet actief deel te nemen aan de discussies. 

​Over Mili Gabrovšek

Gabrovšek ontving een cum laude Masterdiploma Engelse taal en cultuur van de Universiteit Leiden. Ook heeft ze een Bachelor en Mastergraad in Engelse taal en literatuur en Sociologie behaald aan de Universiteit van Ljubljana. Ze won eerder de Faculty of Arts Award voor de beste sociologiescriptie. Gabrovšek doceerde aan de Universiteit voornamelijk over taalverwerving voor de opleiding Engelse taal en cultuur. 

Lees meer over de  Onderwijsprijs Geesteswetenschappen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.