Universiteit Leiden

nl en

Willemien den Ouden benoemd in bestuur van de Stichting Recht en Overheid

De Minister van Veiligheid en Justitie heeft prof. mr. drs. W. den Ouden per 1 juli 2014 benoemd tot lid van het bestuur van de Stichting Recht en Overheid, de stichting achter de Academie voor Wetgeving en de Academie voor overheidsjuristen.

De Academie voor Wetgeving is het instituut dat wetgevingsjuristen voor de Rijksoverheid werft, selecteert en opleidt. De Academie voor Overheidsjuristen is het opleidingsinstituut voor overheidsjuristen werkzaam bij de Rijksoverheid. Voor beide academies verzorgen medewerkers van de Afdeling S&B regelmatig postacademisch onderwijs. Vanaf 1 juli bestaat het bestuur van de stichting zodoende uit de heer mr. R.J. Hoekstra (Vz), de heer drs. L.M.L.H.A. Hermans en mw. Den Ouden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.