Universiteit Leiden

nl en

Cátia Antunes benoemd tot lid Young Academy of Europe

Per 27 oktober 2013 is dr. Cátia Antunes, werkzaam aan het Instituut voor Geschiedenis, benoemd tot lid van de Young Academy of Europe (YAE). De YAE is een pan-Europees initiatief van jonge, excellente wetenschappers.

Jonge wetenschappers

De YAE is opgericht als representatief orgaan voor jonge wetenschappers in Europa en, meer specifiek, voor de begunstigden van Europese onderzoeksprojecten. De organisatie is uitgegroeid tot een bevoorrechte omgeving voor cross-disciplinaire samenwerking en is tevens een belangenbehartigingsorganisatie voor wetenschappers in de hele Europese Unie.

Cátia Antunes zal gedurende haar vijfjarige lidmaatschap de rol van de YAE als lobbygroep voor wetenschappelijk beleid en verandering binnen Europa onderzoeken, met daarbij een bijzondere nadruk op het niveau van de wetenschappelijke concurrentiepositie van jonge Europese wetenschappers in een mondiale context.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.