Universiteit Leiden

nl en

RBB Planning team doorgedrongen tot de finale van New Venture

Het RBB Planning team, bestaand uit Anouk Plomp, Maarten Smit and Jenny Yung is doorgedrongen tot de finale van de New Venture Challenge. Op Vrijdag, 15 maart, moeten zij pitchen voor jury en publiek bij AEGON in Den Haag. Zij zullen gaan strijden om een van de 10 cheques van 1000 Euro.

Het idee: Sub-Glasses
Sub-Glasses zet gesproken woorden om in text en projecteert deze in het gezichtsveld. Doven en slechthorenden kunnen hierdoor makkelijker communiceren met niet doven, met als gevolg minder risico op sociale isolatie.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de kandidaten en hun idee? Je kan ze live zien pitchen bij de prijsuitreiking op 15 maart in Den Haag!
Voor meer informatie ga naar de website.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.