Universiteit Leiden

nl en

Tanja de Bie

Senior Beleidsadviseur

Naam
T. de Bie
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
t.de.bie@llinc.leidenuniv.nl

Tanja combines a decade of experience in online learning with an interest in digital technology and how people (mis)behave in the digital space. She has a background in history, management and storytelling games, as well as an activist record on educational quality.

Meer informatie over Tanja de Bie

 Met 15+ jaar ervaring in het runnen van online rollenspellen - en het managen van digitale projecten zoals MOOC's, SPOC's en andere vormen van Blended Learning in de afgelopen 10 jaar - brengt Tanja een sterke ervaring in online leren en community management mee naar het team. Ze is ook gepassioneerd door medezeggenschap binnen de Universiteit Leiden, en helpt bij het runnen van het Sustainability Network.

Tanja studeerde Geschiedenis aan de Universiteit Leiden. Ze werd manager en coördinator kwaliteitszorg in de gezondheidszorg voordat ze in 2010 terugkeerde naar haar alma mater. 

Privé houdt Tanja zich bezig met Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit, rollenspellen (on- en offline) en houdt ze zich bezig met duurzaamheid, tuinieren en andere groene zaken. Tanja woont in Leiden.

Senior Beleidsadviseur

  • Leiden Learning and Innovation Centre
  • Innovation, Policy, Admin

Werkadres

PLNT
Langegracht 70
2312NV Leiden

Contact

  • FNV Vertegenwoordiger FNV bij het Lokaal Overleg
  • FNV Redactielid FNV Universiteiten
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.