Universiteit Leiden

nl en

Solomiia Kurchaba

Promovendus

Naam
S. Kurchaba MSc
Telefoon
+31 71 527 5791
E-mail
s.kurchaba@math.leidenuniv.nl

Solomiia Kurchaba is promovendus aan het Leiden Institute of Advanced Computer Science. Ze is sinds mei 2020 verbonden aan de Universiteit Leiden. Ze behaalde haar MSc graad in Theoretische Natuurkunde aan de Universiteit van Silezië in Katowice (Polen).

Meer informatie over Solomiia Kurchaba

Solomiia Kurchaba is promovendus aan het Leiden Institute of Advanced Computer Science. Ze is sinds mei 2020 verbonden aan de Universiteit Leiden.  Ze behaalde haar MSc graad in Theoretische Natuurkunde aan de Universiteit van Silezië in Katowice (Polen).

Na het behalen van haar MSc, werkte ze als Data Scientist bij StorkJet sp. z o.o., ook in Katowice. Daar was haar werk gericht op de ontwikkeling van op machine learning gebaseerde projecten voor het monitoren van vliegtuigprestaties. In haar PhD werkt ze aan het project Algorithms for the Verification of Emissions from Shipping with Satellites (AVES-oculuS) voor de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT)  Nederland. Het onderzoek richt zich op de analyse van S5P-TROPOMI-satellietmetingen in combinatie met AIS-gegevens van scheepsposities voor een schatting van de NO2-emissie die door individuele zeeschepen wordt geproduceerd. 

Promovendus

  • Wiskunde en Natuurwetenschappen
  • Leiden Inst of Advanced Computer Science

Werkadres

Snellius
Niels Bohrweg 1
2333 CA Leiden
Kamernummer 115

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.