Universiteit Leiden

nl en

Nina Tobsch

Promovendus / gast

Naam
N. Tobsch MSc
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
n.tobsch@law.leidenuniv.nl

Nina Tobsch is sinds september 2022 werkzaam als promovendus bij de afdeling Jurisprudentie van de Universiteit van Amsterdam en het Instituut voor Strafrecht en Criminologie van de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Nina Tobsch

Nina Tobsch is sinds september 2022 werkzaam als promovendus bij de afdeling Algemene Rechtsleer van de Universiteit van Amsterdam en het Instituut voor Strafrecht en Criminologie van de Universiteit Leiden. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen de cultuur van een organisatie en het wangedrag daarbinnen. Meer specifiek bestudeert ze het verband tussen politiecultuur en politiegeweld.

Nina behaalde in 2018 haar bachelor criminologie aan de Universiteit Leiden en volgde daarna de masters Forensische Criminologie en Criminaliteit & Rechtshandhaving, die ze in respectievelijk 2020 en 2021 afrondde. Tijdens haar studie liep ze stage bij verschillende onderzoeksprojecten en schreef ze haar scripties over het verband tussen bezoek in de gevangenis en het psychisch welzijn van gedetineerden, en over het verband tussen organisatiekenmerken en regelovertreding door bedrijven.

Promovendus / gast

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Strafrecht & Criminologie
  • Criminologie
  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.