Universiteit Leiden

nl en

Nathalie Borst

Communicatieadviseur

Naam
N.P.M. Borst BA
Telefoon
+31 71 527 4101
E-mail
n.p.m.borst@hum.leidenuniv.nl

Nathalie Borst is communicatieadviseur voor (online) wetenschapscommunicatie en hoofdredacteur bij de afdeling Communicatie en Marketing van de Faculteit Geesteswetenschappen. Zij draagt bij aan bij aan de ontwikkeling en implementatie van communicatiebeleid voor de faculteit.

Meer informatie over Nathalie Borst

Nathalie Borst is communicatieadviseur en hoofdredacteur van de  facultaire redactie binnen de afdeling Communicatie & Marketing. Zij adviseert over hoe online communicatie kan bijdragen aan het bereiken van strategische doelen. De redactie richt zich op het vertellen van de verhalen over onderzoek, onderwijs en de toegevoegde waarde daarvan richting de samenleving.

Door middel van cross-channel publication worden de verhalen verspreid onder verschillende doelgroepen. Bij de redactie komen alle communicatiedisciplines samen met een geïntegreerde benadering (studentenwerving, interne communicatie, wetenschapscommunicatie, alumnirelaties). Met de analyse van webstatistieken en in dialoog met de omgeving optimaliseert de facultaire redactie de online communicatie.

Communicatieadviseur

  • Faculteit der Geesteswetenschappen
  • Faculteitsbureau
  • Communicatie & Marketing

Werkadres

Johan Huizinga
Doelensteeg 16
2311 VL Leiden
Kamernummer 1.19

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.