Universiteit Leiden

nl en

Marjoleine Vermeulen-Rinner

Onderwijskundig adviseur

Naam
Drs. M.D. Vermeulen-Rinner
Telefoon
+31 71 527 7839
E-mail
m.d.vermeulen@llinc.leidenuniv.nl

Marjoleine has a passion for education. With extensive expertise in designing and delivering education herself and coaching starting teachers, she is an experienced teacher trainer and now works as an educational consultant. Lifelong learning and collaborative learning are central to her work, as well as fostering connections, recognizing potential, and appreciating effort. Her strengths include being analytical, creative, flexible, and a good listener.

Meer informatie over Marjoleine Vermeulen-Rinner

Mijn naam is Marjoleine Vermeulen en ik werk als onderwijskundig consultant bij het Leiden Learning and Innovation Centre. Ik ben deels binnen LLInC werkzaam en deels binnen de faculteit Wis en Natuurkunde. 

In mijn LLInC tijd ben ik voornamelijk bezig met onderwijsadvies in de brede zin van het woord. Ik denk graag met u mee hoe colleges/werkgroepen effectiever of motiverender te maken en ik adviseer of ondersteun ook bij nieuw te ontwerpen opleidingen en alles wat ertussenin valt! Ook SKO en leiderschapstrajecten behoren tot mijn expertise. 

In de faculteit Wis en Natuurkunde werk ik samen met de onderwijskundigen van SEEDS (teachersupport desk) en ben ik de brug tussen de faculteit en LLInC en daarmee het aanspreekpunt en coƶrdinator voor vragen van docenten en projecten op het gebied van onderwijsontwikkeling en innovatie. 

Onderwijskundig adviseur

  • Leiden Learning and Innovation Centre
  • Learning Consulting

Werkadres

Willem Einthoven
Kolffpad 1
2333 BN Leiden
Kamernummer B2.39

Contact

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.