Universiteit Leiden

nl en

Marja Verstelle

Projectmanager

Naam
Drs. M. Verstelle
Telefoon
+31 71 527 7172
E-mail
m.verstelle@sea.leidenuniv.nl

Marja Verstelle vervult vanuit het Centre for Innovation de rol van Programmamanager van het ICTO Innovatieprogramma van de universiteit, en combineert dat met de rol van strategisch beleidsadviseur van de vice-rector bij het directoraat Strategie en Academische Zaken, Universiteit Leiden. Met deze dubbele rol vervult zij een brug tussen innovatie, strategie en universitair beleid.

Meer informatie over Marja Verstelle

Marja Verstelle is een eerste contactpersoon voor nieuwe project ideeën. Zij werkt al ruim 25 jaar op het vlak van leren en nieuwe media, innovatie van leren en cultuurverandering. Zij vervulde diverse functies in onderwijs en bedrijfsleven, van onderwijskundig adviseur tot strategisch beleidsadviseur, van manager tot trainer, project- en programmaleider.   

Momenteel vervult zij de rol van Programmamanager van het ICTO Innovatieprogramma van de universiteit. Zij werkt vanuit het Centre for Innovation en combineert deze rol met die van strategisch beleidsadviseur van de vice-rector bij het directoraat Strategie en Academische Zaken. Met deze dubbele rol vervult zij een brug tussen innovatie, strategie en universitair beleid.

Zij is in haar werk gesprekspartner van universitair en facultair bestuurders tot docenten en studenten. Samen met hen zet zij innovatieve onderwijsprojecten op en onderzoekt zij de strategische impact ervan voor het onderwijs: met de ‘Best of Both Worlds’ benadering dat gebruik maakt van het beste van zowel online en offline mogelijkheden. Pilotprojecten lopen van flipping the classroom in teams; virtual exchange voor een flexibel en internationaal keuzevakkenaanbod; tot virtual en augmented reality, chatbots en Learning Analytics. Met dit programma bevindt de universiteit Leiden zich in internationaal in de frontlinie.

Voordat zij programmamanager werd vervulde zij onder andere acht jaar de rol van hoofdredacteur van SURFspace.nl, de landelijke portal over innovatie met ICT in onderwijs en onderzoek. Zij introduceerde vele innovaties in de universiteit zoals de digitale leeromgeving, social media voor leren en MOOCs. Marja Verstelle verzorgt regelmatig presentaties op nationale en internationale vakconferenties. 

Projectmanager

  • Expertisecentrum SOZ
  • Centre for Innovation

Werkadres

PLNT
Langegracht 70
2312NV Leiden
Kamernummer flex

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.