Universiteit Leiden

nl en

Marja Verstelle

Onderwijskundig adviseur

Naam
Drs. M. Verstelle
Telefoon
+31 71 527 7172
E-mail
verstelle@iclon.leidenuniv.nl

Marja Verstelle is gedetacheerd als Programmamanager bij Academische Zaken en bij Centre for Innovation, Universiteit Leiden

Meer informatie over Marja Verstelle

Marja Verstelle werkt al ruim 20 jaar op het vlak van leren en nieuwe media, innovatie van leren en cultuurverandering. Zij vervulde diverse functies in onderwijs en bedrijfsleven, van manager tot trainer, project- en programmaleider, ontwikkelaar en adviseur.

Momenteel is zij gedetacheerd en vervult zij twee functies binnen de universiteit Leiden: die van ICTO Programmamanager bij Academische Zaken, Bestuursbureau, en die van Programmamanager Online Learning Lab, Centre for Innovation. In haar advieswerk is zij gesprekspartner van bestuurders tot docenten. Samen met hen realiseert zij innovatieve onderwijsprojecten en onderzoekt zij de potentie ervan voor het reguliere onderwijs: met blended learning, flipped classroom, MOOCs, online leren en virtual research environments bevindt de universiteit Leiden zich in internationaal in de frontlinie.

Hiervoor vervulde zij onder andere acht jaar de rol van hoofdredacteur van SURFspace.nl, de landelijke portal over innovatie met ICT in onderwijs en onderzoek. En gedurende drie jaar was zij verantwoordelijk voor de didactiek en de online community van UrWay.nl, een succesvol gebleken online leerconcept voor vroegtijdig schoolverlaters.

Onderwijskundig adviseur

  • ICLON
  • Hoger Onderwijs
  • HO Algemeen

Werkadres

Oude UB
Rapenburg 70
2311 EZ Leiden
Kamernummer B-1.09

Contact

Gastmedewerker

  • Expertisecentrum SOZ
  • Centre for Innovation

Werkadres

Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA The Hague

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie