Universiteit Leiden

nl en
Marja Verstelle

Marja Verstelle

Projectmanager

Naam
Drs. M. Verstelle
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
m.verstelle@sea.leidenuniv.nl

Marja Verstelle is momenteel werkzaam als kwartiermaker bij de strategische alliantie Leiden-Delft-Erasmus Universities (LDE), waar zij gezamenlijke onderwijsinnovaties verkent en gemeenschappelijk onderwijs stimuleert op de thema’s sustainable, inclusive, digital and healthy society. Daarvóór vervulde zij vanuit het Centre for Innovation de rol van Programmamanager van het ICTO Innovatieprogramma van de universiteit, en combineerde dat met de rol van strategisch beleidsadviseur van de vice-rector bij het directoraat Strategie en Academische Zaken, Universiteit Leiden. Met deze dubbele rol vervulde zij een brug tussen innovatie, strategie en universitair beleid.

Meer informatie over Marja Verstelle

Marja Verstelle is een eerste contactpersoon voor nieuwe projectideeën. Zij werkt al ruim 25 jaar op het vlak van leren en nieuwe media, innovatie van leren en cultuurverandering. Zij vervulde diverse functies in onderwijs en bedrijfsleven, van onderwijskundig adviseur tot strategisch beleidsadviseur, van manager tot trainer, project- en programmaleider.

Momenteel is zij werkzaam als kwartiermaker bij de strategische alliantie Leiden-Delft-Erasmus Universities (LDE), waar zij gezamenlijke onderwijsinnovaties verkent en gemeenschappelijk onderwijs stimuleert op de thema’s sustainable, inclusive, digital and healthy society. Daarvóór vervulde zij de rol van Programmamanager van het ICTO Innovatieprogramma van de universiteit. Zij werkte vanuit het Centre for Innovation en combineerde deze rol met die van strategisch beleidsadviseur van de vice-rector bij het directoraat Strategie en Academische Zaken. Met deze dubbele rol vervulde zij een brug tussen innovatie, strategie en universitair beleid.

Zij is in haar werk gesprekspartner van universitair en facultair bestuurders tot docenten en studenten. Samen met hen zet zij innovatieve onderwijsprojecten op en onderzoekt zij de strategische impact ervan voor het onderwijs: met de ‘Best of Both Worlds’ benadering die gebruikmaakt van het beste van zowel online en offline mogelijkheden. Zij introduceerde vele innovaties in de universiteit zoals de digitale leeromgeving, social media voor leren, AR/VR, en MOOCs en online leren voor credits.

Voordat zij programmamanager werd, vervulde zij onder andere acht jaar de rol van hoofdredacteur van SURFspace.nl, de landelijke portal over innovatie met ICT in onderwijs en onderzoek. Marja Verstelle verzorgt regelmatig presentaties op nationale en internationale vakconferenties.

Projectmanager

  • College van Bestuur
  • Leiden, Delft, Erasmus

Werkadres

Oude UB
Rapenburg 70
2311 EZ Leiden

Contact

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.