Universiteit Leiden

nl en

Ine Alberts

Loopbaanadviseur / coach

Naam
J.B.P.M. Alberts
Telefoon
+31 71 527 4188
E-mail
j.b.p.m.alberts@bb.leidenuniv.nl

Loopbaanadviseur, coach, trainer

Ik ben een gecertificeerd register loopbaanprofessional (NOLOC) en opgeleid als coach met ruim 20 jaar ervaring in de universitaire- en ziekenhuiswereld. Anderen waarderen mijn persoonlijke aanpak en betrokkenheid, mijn resultaatgerichte maar ontspannen werkwijze en mijn doortastendheid. 

Mijn coachingsmethodiek is gericht op het bevorderen van veerkracht, accepteren van eigen denken/voelen en in actie komen in lijn met jouw doelen en wat jou daarbij helpt. 

Op loopbaangebied help ik je ontdekken wat je talenten zijn, wat je drijft en energie geeft en wat je belangrijk vindt. Dit resulteert in een zoekprofiel. Daarna maken we samen een vertaalslag naar carrièreperspectieven en begeleid ik je bij het maken van keuzes. Je ontwikkelt vaardigheden om op een effectieve manier banen te vinden, te netwerken, te solliciteren en gebruik te maken van sociale media. 

Bij persoonlijk leiderschap ga je onderzoeken hoe je effectiever kunt worden in je werk. Voorbeelden van coachresultaten zijn: meer rust & balans, duidelijk, direct en open communiceren, meer zelfvertrouwen en weten wat je sterktes zijn en wat je drijft, efficiënt managen van je eigen werk en tijd, dichter bij jezelf komen na een burn-out.

Intervisiebegeleiding

Ik begeleid op te starten intervisiegroepen naar zelfstandige intervisiegroepen door de eerste sessies te begeleiden. Groepen professionals help ik om op een gestructureerde manier ervaringen te delen, te leren van elkaars inzichten en het elkaar versterken in het probleemoplossend vermogen.

Loopbaanadviseur / coach

  • Bestuursbureau
  • Human Resource Management
  • Learning & development

Werkadres

Oude UB
Rapenburg 70
2311 EZ Leiden
Kamernummer B.007

Contact

  • Zelfstandig loopbaanadviseur en coach Als zelfstandige loopbaanadvies en coaching aanbieden aan particulieren
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.