Universiteit Leiden

nl en

Frank de Boer

Emeritus hoogleraar Software correctheid

Naam
Prof.dr. F.S. de Boer
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
f.s.de.boer@liacs.leidenuniv.nl

Frank de Boer is Hoogleraar Software correctheid bij het Leiden Institute of Advanced Computer Science (LIACS). Ook is hij senior onderzoeker bij het Centrum voor Wiskunde en Informatica (CWI).

Meer informatie over Frank de Boer

Frank de Boer studeerde filosofie in Groningen. In zijn studie legde hij al accenten op de wiskundige logica en de informatica. Na zijn afstuderen ging de Boer werken als onderzoeker en promovendus bij het Centrum voor Wiskunde en Informatica (CWI), in het kader van het informatietechnologieprogramma ESPRIT van de Europese Unie. De Boer promoveerde in 1991 in de informatica op het proefschrift ‘Reasoning about dynamically evolving process structures – A proof theory of the parallel object-oriented language (POOL)’.

Na zijn promotieonderzoek heeft de Boer als onderzoeker en docent gewerkt aan de Technische Universiteit Eindhoven, de Vrije Universiteit en de Universiteit Utrecht. Sinds 2002 is hij senior onderzoeker bij het CWI en sinds 2003 Hoogleraar Software correctheid bij het Leiden Institute of Advanced Computer Science (LIACS).

Emeritus hoogleraar Software correctheid

  • Wiskunde en Natuurwetenschappen
  • Leiden Inst of Advanced Computer Science

Publicaties

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.