Universiteit Leiden

nl en

Felix Wittleben

Medewerker kennisvalorisatie

Naam
Dr. F.T. Wittleben
Telefoon
+31 71 527 1718
E-mail
f.t.wittleben@liacs.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0002-1561-8271

Felix Wittleben is als research manager werkzaam op het projectbureau van het Leiden Institute of Advanced Computer Science (LIACS). Hij ondersteunt het instituut en haar onderzoekers bij alle externe financiering en onderzoeksproject management. In het bijzonder houdt hij zich bezig met subsidie-ontwikkeling, business development, intellectueel eigendom, consortiumvorming (pre-award) en project management (post-award). Felix is zeer gepassioneerd over het beroep van onderzoeksmanagers en -administrateurs (RMA). Hij is bestuurslid van de Association for Research Managers and Administrators - Netherlands (ARMA-NL), verantwoordelijk voor sponsoring en in het algemeen het werken aan de promotie en ontwikkeling van het professionele netwerk binnen Nederland. Felix heeft een achtergrond in Moleculaire Genetica en is gepromoveerd op Horizontale Genoverdracht aan de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Felix Wittleben

Felix Wittleben is als research manager werkzaam op het projectbureau van het Leiden Institute of Advanced Computer Science (LIACS). Hij ondersteunt het instituut en haar onderzoekers bij alle externe financiering en onderzoeksproject management. In het bijzonder houdt hij zich bezig met subsidie-ontwikkeling, business development, intellectueel eigendom, consortiumvorming (pre-award) en project management (post-award). 

Felix is zeer gepassioneerd over het beroep van onderzoeksmanagers en -administrateurs (RMA). Hij is bestuurslid van de Association for Research Managers and Administrators - Netherlands (ARMA-NL), verantwoordelijk voor sponsoring en in het algemeen het werken aan de promotie en ontwikkeling van het professionele netwerk binnen Nederland. 

Felix heeft een achtergrond in Moleculaire Genetica en is gepromoveerd op Horizontale Genoverdracht aan de Universiteit Leiden.

Medewerker kennisvalorisatie

  • Wiskunde en Natuurwetenschappen
  • Leiden Inst of Advanced Computer Science

Werkadres

Gorlaeus Gebouw
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
Kamernummer BE3.02

Contact

Publicaties

  • ARMA-NL (Association for Research Managers And Administrators - The Netherlands) Board Member
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.