Universiteit Leiden

nl en

Evania Lina Fasya

Promovendus

Naam
E.L. Fasya MSc
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
e.l.fasya@fsw.leidenuniv.nl

Evania Lina Fasya is promovenda bij de afdeling Cognitieve Psychologie van de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Evania Lina Fasya

Evania Lina Fasya is promovenda bij de afdeling Cognitieve Psychologie van de Universiteit Leiden.

Kort CV

Evania behaalde haar bachelor in Informatiesystemen aan de faculteit Computerwetenschap van de Universiteit van IndonesiĆ« in 2013. Daarna werkte ze een paar jaar in de software ontwikkelingsindustrie. Van 2015 tot 2017 volgde ze de master Human Media Interaction aan de Universiteit Twente. Voor haar afstudeerscriptie creeerde ze een systeem voor vraaggeneratie dat op basis van textuele input relevante combinaties van vragen en antwoorden kan genereren. Deze gepaarde vragen en antwoorden kunnen gebruikt worden om virtuele mensen te voorzien van de benodigde kennis om vragen van echte mensen te kunnen beantwoorden.

In 2018 begon ze als onderzoeksassistent bij het Comparative Psychology & Affective Neuroscience (CoPAN) lab van de afdeling Cognitieve Psychologie aan de Universiteit Leiden. Ze is betrokken bij het onderzoeksproject "Mimicry in high and low socially anxious individuals: An evolutionary perspective", onder begeleiding van Mariska Kret en Esther van den Bos. In dit project worden virtuele mensen ingezet om de invloed van sociale angst op onbewuste nabootsing (mimicry) en vertrouwen te bestuderen.

In 2020 begon Evania met haar promotieproject "virtual exposure training program for public speaking anxiety", een project in samenwerking met Prof. Dr. Dirk Heylen van de afdeling Human Media Interaction aan de Universiteit Twente. Het doel van dit onderzoeksproject is om een virtueel trainingsprogramma te ontwikkelen dat spreekangst kan verminderen door blootstelling, dat zich aanpast aan de getoonde emoties van de deelnemer en waarbij rekening gehouden wordt met sociale besluitvormingscapaciteiten. 

Promovendus

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Psychologie
  • Cognitieve Psychologie

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Contact

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.