Universiteit Leiden

nl en

Annet van der Helm

Hoofd Marketing & Communicatie

Naam
Drs. A.F.M. van der Helm
Telefoon
+31 71 527 4865
E-mail
a.f.m.van.der.helm@law.leidenuniv.nl

Annet van der Helm is hoofd Marketing & Communicatie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Voor pers- en wetenschapsvoorlichting, studentenwerving, interne en externe communicatie (on- en offline), alumnirelaties en fondsenwerving, kunt u bij de afdeling Marketing & Communicatie terecht.

Meer informatie over Annet van der Helm

Na haar studie psychologie en communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit, werkte Annet als Conference manager voor CONGREX. Daar was zij verantwoordelijk voor internationale wetenschappelijke congressen. Daarna werkte zij als marketing- en communicatiemanager voor DAS Rechtsbijstand op het gebied van corporate relations, relatiemarketing en gesponsorde TV-producties.

Vanaf 2006 is Annet werkzaam voor Universiteit Leiden en is zij sinds 2007 hoofd Marketing & Communicatie van de Leidse rechtenfaculteit. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van én binnen de Leidse rechtenfaculteit. Hierbij werkt zij nauw samen met studenten, wetenschappers en stafdiensten.

Haar specialisme is het organiseren van de marketing & communicatie in complexe netwerk organisaties, positioneren van wetenschap en onderwijs, relatiemarketing en klantonderzoek customer journey. 

Hoofd Marketing & Communicatie

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Stafdienst Bedrijfsvoering
  • Marketing & Communicatie

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer B414

Contact

Geen relevante nevenwerkzaamheden