Universiteit Leiden

nl en

Aad van Mastrigt

Promovendus

Naam
Drs. A. van Mastrigt
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
a.van.mastrigt@hum.leidenuniv.nl

Aad van Mastrigt is buitenpromovendus en werkt aan een proefschrift met de werktitel: 'Playing with identity: Is Chilean classism destabilizing due to the phenomenon of re-identification? (2002-2017)'.

Meer informatie over Aad van Mastrigt

Na geruime tijd in het Spanje gewoond te hebben is Aad in 2013 begonnen aan de studie Latijns-Amerika Studies aan de Universiteit van Leiden. In 2015 heeft hij via een uitwisseling een semester gestudeerd aan de Universidad Diego Portales in Santiago de Chile. In datzelfde jaar heeft hij diverse minors gevolgd aan de Universiteit van Leiden (waaronder Campus Den Haag) op het gebied van European Union Studies, zoals European Neighborhood Policy, Migration en Law & Economics, alsmede de minors Gateway to Global Affairs, Power Instruments en Terrorism & Counterterrorism. In 2016 heeft hij de Bachelor in Latijns-Amerika Studies aan de Universiteit van Leiden afgerond met de scriptie: “Del neoliberalismo al neoestructuralismo en Chile: Análisis de las influencias recíprocas entre la Concertación y la CEPAL”.

In 2016 en 2017 heeft hij veldonderzoek verricht in Santiago de Chile aangaande het milieubewustzijn en waardering voor gletsjers in de Chileense samenleving naar aanleiding van een slepend mijnbouwconflict aldaar en heeft hij in 2017 de Master in Latijns-Amerika Studies aan de Universiteit van Leiden afgerond met als specialisatie Moderne Geschiedenis en Politiek Beleid met de paper: “Reetnificar los Huascoaltinos como identidad diaguita: Estrategia exitosa para conflicto megaproyecto minero Pascua Lama en Chile (2000-2015)” en de scriptie: “Pre y posconflicto minero Pascua Lama: El impacto en la actitud chilena en torno a la protección de los glaciares (2001-2016)”.

In 2017 is hij begonnen als buitenpromovendus aan de Universiteit Leiden, aan een proefschrift met als werktitel: “Playing with identity: Is Chilean classism destabilizing due to the phenomenon of re-identification? (2002-2017)”.

Promovendus

  • Faculteit der Geesteswetenschappen
  • Instituut voor Geschiedenis
  • Latijns-Amerika studies
  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.