Universiteit Leiden

nl en

Het effect van nanodeeltjes op onze planeet

‘Zonnepanelen, tandpasta en sportsokken. Wat hebben deze dingen met elkaar gemeen?' Zo begint Martina Vijver, hoogleraar ecotoxicologie haar TEDx-talk. Bekijk haar online lezing als je meer wilt weten over de effecten van nanodeeltjes op ons milieu en onze gezondheid.

'Ik hou van technologie', zegt Vijver tijdens haar online TEDx-talk, 'en het is geweldig om de voordelen van nanotechnologie te mogen ondervinden. Maar we moeten ons goed afvragen of het gebruik ervan veilig is voor mensen, ecosystemen en de planeet.' Tijdens de online lezing duikt ze in haar onderzoek naar nano-veiligheid en haar unieke Levend Lab.

Het effect van nanomaterialen op organismen en ecosystemen

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.