Universiteit Leiden

nl en

Prof. Haentjens, Prof. Vriesendorp en prof. Wessels opgenomen in de 2020 Lawdragon Leading Global Restructuring & Insolvency Lijsten

Prof. Vriesendorp en prof. Wessels zijn opgenomen in de 2020 Lawdragon 500 Leading Global Restructuring & Insolvency Lawyers. Prof. Haentjens is genoemd in de 2020 Lawdragon Leading Global Restructuring Advisors & Consultants.

Als juridische mediadienst voor online nieuws publiceert Lawdragon lijsten van ’s werelds beste juristen. De prestigieuze, jaarlijkse Lawdragon gids is de grootste onderscheiding van het bedrijf, die de beste juristen erkent binnen een breed scala aan rechtspraktijkgebieden waaronder herstructurering en insolventie. Deze lijst is opgemaakt na intensief journalistiek onderzoek naar de grootste herstructureringen wereldwijd. Slechts tien Nederlandse juristen zijn erkend in deze lijsten. Met het opnemen van prof. Haentjens, prof. Vriesendorp en prof. Wessels zijn drie van dit selecte gezelschap verbonden aan de Universiteit Leiden. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.