Universiteit Leiden

nl en

Expositie in P.J. Vethgebouw uitgelicht door Cultuurfonds

Het Cultuurfonds interviewde fotogaaf Zoë van de Kerkhof en beeldend kunstenaar Emma Noort, de makers van de tentoonstelling Silencio por favor / Stilte alstublieft, die momenteel te zien is in het P.j. Vethgebouw van de Faculteit Geesteswetenschappen.

In Silencio por favor / Stilte alstublieft verkennen Van de Kerkhof en Noort het thema stilte. De tentoonstelling bestaat uit een fotoserie en een installatie van beelden en schilderijen: ‘Het werk hangt in een stilteruimte, dat maakt het extra grappig. Onze disciplines en vormen liggen ver uit elkaar, maar conceptueel hebben we juist wel veel raakvlakken. Zoë maakt verstilde portretten, ik laat me inspireren door de ruimte waarin ik iets maak. Ik maak de mensen op een subtiele manier graag bewuster van waar ze zijn.’

Silencio por favor / Stilte alstublieft is nog tot en met 30 april te zien in ruimte 0.03 van het P.J. Vethgebouw.

Meer weten?

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.