Universiteit Leiden

nl en

Alastair Reed in Eurojust News

In de 15e uitgave van Eurojust Nieuws heeft Alastair Reed, waarnemend directeur van het Internationaal Centrum voor Terrorismebestrijding, een interview gegeven over terrorismebestrijding, lone wolves en hoe Eurojust kan dienen als platform om de strategische communicatie over terrorismebestrijding tussen de lidstaten te verbeteren.

Eurojust is een agentschap van de Europese Unie die zich bezighoudt met justitiƫle samenwerking in strafzaken. Eurojust is gevestigd in Den Haag. Deze uitgave van Eurojust Nieuws bevat onderwerpen zoals EU-ontwikkelingen in terrorismebestrijding, de rol van Eurojust in terrorismebestrijding en de rol van Eurojust in de bestrijding van radicalisering.

Lees hier het volledige nieuwspaper (Engelstalig)

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.