Universiteit Leiden

nl en

Margot Brouwer over theorie Erik Verlinde

Margot Brouwer heeft de spraakmakende zwaartekrachttheorie van Erik Verlinde met succes aan een praktijktest onderworpen. Haar onderzoek bleef niet onopgemerkt in de media: Brouwer verscheen op de websites van New Scientist en de Kennis van Nu en daarnaast in de krant Trouw.

Al ver voor de publicatie van Verlinde was Brouwer bezig om zijn theorie te testen. Zodoende kan ze nu als eerste onderzoek publiceren naar Verlindes theorie. 'Publiceren vóór Verlinde is natuurlijk niet mogelijk', lacht Brouwer. 'Ik ben wel de eerste die op deze manier zijn theorie in praktijk test', aldus Brouwer op de website van de Kennis van Nu. Om die reden verscheen Brouwer meermaals in de media, lees hieronder de berichten: 

Bekijk hier de publicatie van Erik Verlinde 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.