Universiteit Leiden

nl en

Rogier Busser over de staatsgreep in Thailand

Rogier Busser, instituutsmanager bij Leiden University College The Hague en Thailand-kenner, was dinsdag 19 mei te gast in het VPRO Radio 1 programma 'Bureau Buitenland'.

Dinsdag schoof Rogier aan bij het VPRO Radio 1 programma 'Bureau Buitenland' om te praten over de staatsgreep in Thailand en de ontwikkelingen die zich het afgelopen jaar hebben gemanifesteerd. Wat waren de beloften en wat is daarvan terechtgekomen?

Uitzending gemist? U kunt het hier terugluisteren:
Thailand, een jaar na de coup (radio 1) 

 

Rogier Busser
 

Rogier Busser is de instituutsmanager van het Leiden University College The Hague. Voorheen werkte hij als directeur Internationale Betrekkingen bij de Faculteit der Geesteswetenschappen (Universiteit Leiden) en als instituutsmanager voor het Leiden Institute of Area Studies. Rogier studeerde af bij de Universiteit Leiden op het onderwerp 'Japanese language and political economy'. Zijn interessegebieden zijn onder andere de economische ontwikkelingen in Azië, industriële organisatie van de auto-industrie, economische relaties binnen Azië en de politieke economie in Japan.

Studeren in Den Haag
 

Liberal Arts & Sciences: Global Challenges

Meer weten?
 

LUC The Hague

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.