Universiteit Leiden

nl en

Edwin Bakker in Pauw over terugkerende jihadstrijders

Gaat dit kabinet goed om met jihadgangers, doet ze genoeg om vertrek te voorkomen en pakken ze terugkeerders voldoende aan? Edwin Bakker was donderdag 12 maart jl. te gast in het praatprogramma Pauw en sprak daar over de aanpak van terugkerende jihadstrijders. Dit deed hij samen met Dennis Abdelkarim Honing.

Uitzending gemist? Bekijk het hier online:
Pauw - uitzending van 12 maart 2015

Prof. dr. Edwin Bakker
 

Edwin Bakker is hoogleraar (Contra-)Terrorisme aan de Universiteit Leiden en directeur van het Centre for Terrorism & Counterterrorism in Den Haag. Zijn onderzoeksonderwerpen zijn radicalisering en jihadistisch terrorisme in het algemeen en profielen van (jihadistische) terroristen in het bijzonder. Daarnaast richt zijn onderzoek zich op het omgaan met (angst voor) terrorisme en beleidsimplicaties op dit terrein.

Meer weten?
 

Leiden Safety and Security Blog: 
Negotiating with IS? 

Studeren in Den Haag
 

Masters
Crisis and Security Management

Onderwijs voor professionals
Leergang Terrorisme, recht en veiligheid voor practitioners

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.