Universiteit Leiden

nl en

Jelle van Buuren te gast bij Kennis van Nu en ARGOS

Na de recente gebeurtenissen in Frankrijk en Denemarken vrezen veel mensen een aanslag in Nederland. Maar hoe voorkom je een aanslag? Dit was vrijdag het onderwerp van gesprek bij het NTR Radio 5 programma de Kennis van NU.

Zaterdag schoof Jelle aan bij het VPRO Radio 1 programma ARGOS om te praten over de 55 koerden die ruim twee jaar geleden zijn opgepakt bij een grootsscheepse politieinval op een vakantiepark in Zeeland.

Beluister de fragmenten:

Jelle van Buuren
 

Jelle van Buuren als promovendus verbonden aan het Centre for Terrorism and Counterterrorism. Zijn interessegebieden zijn onder andere de Europese politiesamenwerking, grensbeheer en de samenwerking tussen Europese inlichtingendiensten. De titel van zijn proefschrift luidt: "Target The Hague - Lone Wolves and the Loss of Political Legitimacy".

Studeren in Den Haag
 

Masters
Crisis and Security Management

Onderwijs voor professionals
Leergang Terrorisme, recht en veiligheid voor practitioners

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.