Universiteit Leiden

nl en

Daan Weggemans te gast bij de BNN special "Ik vecht de jihad"

Daan Weggemans, CTC onderzoeker van de Universiteit Leiden, was te gast bij het BNN programma "9/11 Special: Ik vecht de jihad". Centraal in het programma staat de documentaire "Paradijsbestormers" van Floor van der Meulen. Andere gasten waren o.a. Lodewijk Asscher, minister van Sociale Zaken.

Bekijk de uitzending:
9/11 special: Ik vecht de jihad

Dhr. Daan Weggemans MSc
 

Daan Weggemans is als promovendus verbonden aan het Centre for Terrorism and Counterterrorism. Op het CTC doet hij onder andere onderzoek naar de-radicaliserings- en re-integratietrajecten van gewelddadige extremisten, de (rechts-)zaak van Anders Behring Breivik en nieuwe terrorisme strategieën en technologieën.

Studeren in Den Haag


Masters
Crisis and Security Management

Onderwijs voor professionals
Leergang Terrorisme, recht en veiligheid voor practitioners

Online Learning/MOOC
Terrorism and counterterrorism: comparing theory and practise

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.