Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Schrijven

Workshopweekend Levensverhalen schrijven

Zaterdag 5 & zondag 6 oktober van 13:00-16:30 uur

Docent
Karin Anema

Voor wie
Iedereen heeft sporen nagelaten. Dat boeit mensen: levensverhalen zijn populair. Maar geen leven laat zich vanzelf vertellen. Welk verhaal ga je vertellen? Welke vorm en welk thema kies je? Hoe begin je? Hoe zorg je voor pakkende scenes? Hoe komt je verhaal tot leven?

Inhoud
In de workshop komen praktische en creatieve mogelijkheden van het schrijven van levensverhalen aan de orde.
De stoomcursus omvat theorie, praktijkoefeningen, en tips. Het is praktisch, creatief en inspirerend. We nemen samen de eerste drempels en bespreken tekstfragmenten. Na afloop heb je voldoende inspiratie om te beginnen aan een levensverhaal.

De workshop is op zaterdag 8 oktober en zondag 9 oktober, van 13.30 – 16.30 uur, en is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is hoe je een levensverhaal kan aanpakken. 

Docent
Karin Anema, schrijfster en journalist, heeft haar eigen bureau voor journalistieke producties. Zij is auteur van 10 literaire non-fictie en fictie boeken, waarvan een aantal vertaald en genomineerd is. Zij heeft jarenlange ervaring als docent, zie (www.karinanema.com). 

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een workshop kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.