Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Afro Mix advanced

Donderdag van 20:30-22:00 uur

Docent
Avalon Brown

Voor wie
Voor dansers die snel een choreografie kunnen oppikken en uitgedaagd willen worden. In deze les gaan we knallen! We gaan werken aan een strakke uitvoering van de choreografie,  één worden, verbinding maken met de dans, muziek en emotie en dit ook kunnen uitstralen.  Centraal staat energie, kracht en overtuiging. Er wordt nadruk gelegd op het aanvoelen van elkaars energie, niet individueel, maar dansen als één groep.   

Inhoud  
Afro Mix bestaat uit een mix van verschillende dansstijlen. De basis is Afrikaanse dans: grote, aardse, intensieve en opzwepende bewegingen. Daarbij is het de kunst om alles los te laten en tegelijkertijd het onafhankelijk bewegen van onder-en bovenlichaam te beheersen. Afrobeats en andere uptempo muziekstijlen zorgen voor nog meer genot en energie in de les. Binnen de stijl AfroMix is er veel ruimte voor het ontwikkelen en behouden van je eigen stijl. We werken tijdens de les aan een traditioneel Afrikaanse choreografie en een moderner stuk met Afro moves. 

Docent 
Avalon Brown danst al van kinds af aan. Haar lessen zijn pittig met veel Afrikaanse invloeden en een mix van verschillende dansstijlen. 'Afrikaanse dans voelt voor mij puur en het ligt het dichtst bij mezelf: energiek en rauw.  Ik heb hier geleerd om alles los te laten, wat een heerlijk gevoel geeft me dat!'. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen die deze energieke en uitdagende dansstijl willen ervaren!

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie