Kunst en vrije tijd - Beeldende kunst

Schilderen met acryl en gemengde technieken

Dinsdag van 19:30-22:00 uur

Docent
Lyda Bekker

Beginners en gevorderden.

Inhoud
In deze cursus leer je schilderen en daarvoor op zoek te gaan naar inspiratiebronnen. Wat vind je leuk om te schilderen en wat niet? Je leert uit alledaagse onderwerpen je inspiratie te halen en hieruit je eigen vormen te schilderen. We onderzoeken daarbij schilderkunstige begrippen als, vlak, lijn, kleur en compositie. Hiermee ontdek en ontwikkel je je eigen ‘schilder’ handschrift. Naast acrylverf werken we met materialen zoals potlood, houtskool, krijt en inkt en we schilderen zowel op papier als op doek. Naast individuele begeleiding bespreken we elkaars werk in de groep waardoor je van elkaar kunt leren.

Docent
Na zeven jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven deed Lyda Bekker toelatingsexamen bij de Rietveld Academie in Amsterdam. Ook studeerde ze enkele maanden in New York op de School of Visual Arts. In 2000 voltooide zij haar kunstopleiding. Sindsdien werkt zij als beeldend kunstenaar en docent.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.