Universiteit Leiden

nl en
Meelopen bij Kunstgeschiedenis

Studievoorlichting

Meeloopdag Kunstgeschiedenis

Datum
vrijdag 19 april 2024
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Bij de opleiding Kunstgeschiedenis verdiep je je grondig in kunst, kunstenaars en de historische en sociale context waarin kunstwerken zijn gemaakt. De opleiding heeft een breed perspectief: je bestudeert kunst van alle tijden en van over de hele wereld. Je verdiept je in uiteenlopende vormen van kunst, van schilderkunst en interieurs tot fotografie, videokunst en nieuwe media.

Wat is een meeloopdag?

Tijdens de meeloopdag volg je één of meerdere eerstejaarscolleges. Een studentvoorlichter neemt je mee naar de colleges en leidt je rond over de campus. Natuurlijk is er genoeg tijd om al je vragen over de studie en studeren in Leiden te beantwoorden!

Voor wie?

De meeloopdag is bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers en voor studenten op het hbo die serieus overwegen deze opleiding te gaan studeren. Heb jij de website en voorlichtingsvideo bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of deze studie ook echt bij jou past.

Programma

09.15 - 11.00: Hoorcollege History of European Decorative Arts 
11.15 - 13.00: Hoorcollege Western Visual Art and Architecture - 2000 part II
13.00 - 14.30: Campus tour

Meld je aan voor de meeloopdag

Aanmelden

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studieadviseur en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.