Universiteit Leiden

nl en
Meelopen bij Franse taal en cultuur

Studievoorlichting

Meeloopdag Franse taal en cultuur

Datum
woensdag 10 april 2024
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Frankrijk is niet alleen het land van grote schrijvers, denkers en het welbekende ‘savoir-vivre’, het is economisch gezien ook van groot belang voor Nederland en de rest van de wereld. Bestudeer de Franse taal en cultuur en doe vaardigheden op die mooie kansen bieden voor een internationale carrière.

Wat is een meeloopdag?

Tijdens de meeloopdag volg je één of meerdere eerstejaarscolleges. Een studentvoorlichter neemt je mee naar de colleges en leidt je rond over de campus. Natuurlijk is er genoeg tijd om al je vragen over de studie en studeren in Leiden te beantwoorden!

Voor wie?

De meeloopdag is bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers en voor studenten op het hbo die serieus overwegen deze opleiding te gaan studeren. Heb jij de website en voorlichtingsvideo bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of deze studie ook echt bij jou past.

Programma

09:15 - 11:00: Linguistique II: Des sons aux mots
11:00 - 12:00: Pauze en campus tour
12:15 - 13:00: Letterkunde II: Introduction à la littérature française (de 1800 à nos jours)

Meld je aan voor de meeloopdag

Aanmelden

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studieadviseur en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.