Universiteit Leiden

nl en
Meelopen bij Filosofie

Studievoorlichting

Meeloopdag Filosofie

Datum
maandag 26 februari 2024
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Heeft de mens een vrije wil? Zien wij de wereld anders dan zij werkelijk is? Kunnen morele oordelen juist of onjuist zijn? Bij de studie Filosofie in Leiden stel jij vragen die dwars door de verschillende vakgebieden heenlopen en bestudeer je de theorieën van klassieke denkers, van vroeger én nu.

Wat is een meeloopdag

Tijdens de meeloopdag volg je één of meerdere eerstejaarscolleges. Een studentvoorlichter neemt je mee naar de colleges en leidt je rond over de campus. Natuurlijk is er genoeg tijd om al je vragen over de studie en studeren in Leiden te beantwoorden!

Voor wie?

De meeloopdag is bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers en voor studenten op het hbo die serieus overwegen deze opleiding te gaan studeren. Heb jij de website en voorlichtingsvideo bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of deze studie ook echt bij jou past.

Programma

10:45 - 11:15 - Wandeling vanaf Leiden Centraal naar de campus
11:15 - 12:15 - Hoorcollege Filosofische vaardigheden
12:15 - 13:15 - Campus Tour
13:15 - 15:15 - Hoorcollege Continentale filosofie

Meld je aan voor de meeloopdag

Aanmelden

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studieadviseur en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.